Хотели

Суздал

гр. Суздал
Единична стая
Цена от : 46,00 eur

Център: 0.0 км.
Метро: 0.0 км.
Двойна стая:
Цена от 51,00 eur

ЖП Гара: 0.0 км.
Летище: 0.0 км.
Местоположение
Хотелът е разположен на тихо място, в живописната долина на река Каменка сред удивителна природа. Заобиколен е от безброй архитектурни паметници, най-известни от и открояващи се от които са Спасо-Ефимиевския манастир, Манастирът "Покровски" и Александровия манастир.
Сградата на хотела е уникална със интересното съчетание между съвременния вид и архитектурните традиции на град Суздал и се е превърнала в неделима част от Суздалския пейзаж.
"Суздал" е най-големият хотел в града с капацитет до 500 места. Къщичките са идеални за туристи с личен транспорт. Двуетажните сгради с тристайни апартаменти, разположени в съседство с хотела, разполагат с гаражи и имат чудесен изглед към река Каменка. Мотелите с 4-стайни апартаменти имат по 2 спални, работен кабинет, хол, кухня и баня, оборудвана с джакузи и душ Шарко. Хотелът е изключително популярен сред руските и чуждестранните туристи.

Настаняване 
В хотела има 205 стаи от различен вид: 
Стандартни (19 кв. м)  
Студио (36 кв. м)  
Сюитс (40 кв. м)  
Апартаменти(58 кв. м)  
Мотели

Инфраструктура 
Ресторант "Суздал” е с капацитет 360 места и е характерен с традиционното руско гостоприемство, атрактивните си цени, изобилните порции и любезното обслужване. Предлага голямо разнообразие от ястия и изискана колекция от вина, които ще впечатлят и най-взискателните гурме клиенти. Всяка вечер в ресторанта има и жива музика.
Ресторант "“Ден и нощ” (120 места). Шедьоврите на руската кухня, приготвени от професионалните готвачи и отбраната няма да ви оставят безразлични. Елегантен и тържествен, ресторантът отлично подхожда, както за бизнес срещи, така и за романтични поводи. 
Ресторант “Купечески” (150 места) е декориран в традиционен руски стил със самовари и предлага задушевна и уютна атмосфера.
Баровете ще ви впечатлят с дружеската си и любезна атмосфера, богатия избор на храна и напитки и безупречното обслужване.
“Лоби бар” - разположен е в централното фоайе на хотела. Тук можете да поседите на чаша горещо кафе с ароматна пура - идеално място за бизенс разговори и отмора. Работи нон-стоп 24 часа.
“Пельмешка” — Предлага на боулинг играчите широка селекция от храни и напитки, които правят времето прекарано около пътечките още по-приятно. Барът е специализиран в приготвянето на пелмени с гъби, щедро покрити с топено сирене, които придружени с една чудесна напитка няма как да не ви освежат и ободрят. 

Здравно-хигиенен център

 • консултации на лекари-специалисти;
 • краткосрочни интензивни лечебно-оздравителни: “Juicy travel”, “Pace”;
 • високо-ефективни,съвременни, немедикаментозни лечебни процедури;
 • козметични услуги;

И още специално за вас:

 • Плувен басейн (25 метра,модерна система за филтриране и почистване на водата, родгреваем под, хидромасаж) безплатен за посетители от 07:00 до 22:00 часа;
 • Сауна (женска, мъжка, лукс);
 • Мини-сауна “Cedar flank”;
 • Озоно-терапия;
 • Физиотерапия;
 • Кислородна терапия (кислороден коктейлl);
 • Термо-терапевтично масажно легло “Nuga-Best”;
 • Фитнес — безплатен за посетители от 07:00 до 22:00 часа;
 • Вертикален солариум;
 • Калолечение;
 • Професионален масаж, лечебен и антицелулитен масаж и др.;
 • Козметични услуги, фризьорски услуги.

Бизнес услуги 
Бизнес туризмът днес се е превърнал в основна част на съвременния бизнес. Той включва индивидуалните и корпоративни бизнес пътувания, инсентив турове, тиймбилдинг мероприятия, конференции, конгреси, семинари, обучения, изложби, презентации. Различните бизнес събития, които се провеждат тук, се отличават с акуратна и перфектна организация, стил, професионализъм, индивидуален подход към всеки клиент, креативност и високо-качествено обслужване. "Суздал" предлага: 
Кино/концертна зала  с капацитет до 500 места. Платформа/сцена с голям екран (8,5м х 5м) и възможност за оборудване с трибуна и маси за президиум.
Конферентна зала (102 кв.м) със строго бизнес формат и капацитет до 60 места.
Малка конферентна зала - отлично място за обучения.
Банкетна зала с камина (102 кв.м) с капацитет до 30 седящи места, с уникален интериор. Камината в средата на залата, декорирана с ръчно изработени елементи от ковано желязо добавят към специалната атмосфера уют и тържественост.
Стая за преговори (30 кв.м) за 10 човека.
В допълнение, комплексът предлага банкетни залички, изложбени площи и следното оборудване: мултимедиен проектор, шрайбпроектор, аспектомат, усилватели, CD-плеъри, MD-плеъри, DVD-плеъри, телевизори, видео-записващи устройства, флипчарт, екрани и др.

Други услуги 
Обмяна на валута
Международно телефонно избиране
Бизнес център с интернет достъп
Изложба на руски самовари
24 часов бар
Магазин за сувенири

*Обявените "цени от" са ориентировъчни и подлежат на потвърждение.За потвърждение на актуални цени и наличие на места за конкретен период не се колебайте да се свържете с нас:

За контакти:
052 61 30 40
052 61 59 49
052 91 74 64
0879 078361
info@allrussia.eu
Карта на местността


Вижте по-голяма карта

ЗапитванеCopyright © 2010. Elitaire Ltd. - Всички права запазени - Created by: izberisi.com