Хотели

Гранд Хотел Поляна

гр. Сочи
Единична стая
Цена от : 196,00 eur

Център: 75.0 км.
Метро: 0.0 км.
Двойна стая:
Цена от 196,00 eur

ЖП Гара: 47.0 км.
Летище: 45.0 км.
Резервирай
Адрес 
Эстосадок, Красная Поляна, Сочи, 354392,Русия

Местоположение 
Гранд Хотел Поляна е почивен комплекс за хора, които ценят семейните традиции и водят активен начин на живот. Разположен е на територията на Националния Парк Сочи, който е създаден през 1983 година. Паркът е известен със своите каньони, водопади, пещери и древни долмени. Красная Поляна има уникален микроклимат, завладяваща гледка към планината, девствена красота и предлага богато разнообразие от възможности за активен отдих. Единствено тук можете да карате ски, само на 45 км от топлото крайбрежие.

Настаняване 
Комплексът предлага 305 стаи и 17 вили.

Инфраструктура
 
Гостите на комплекса могат да избират между чудесни големи ресторанти и класически елегантни кафета. Наред с това на долната въжена станция има спортен бар, който сервира семпли, но вкусни домашно приготвени гястия, няколкото бара на платото са известни със свежата си риба и вкусния си грил.

Бизнес услуги 
За бизнес прояви комплексът предлага 4 конферентни зали плюс многофункционална банкетна зала. Бизнес центърът осигурява пълен набор от услуги за организиране на заседания и конференции. Комфортните, добре уредени конферентни зали имат цялото необходимо оборудване, високоскоростен интернет и класно обслужване, за да съчетаете работата с удоволствието. Клиентите могат да избират между Червената зала с капацитет 20 места или Бялата зала с капацитет 100 места.

Други услуги
 
В Гранд Хотел Поляна гостите могат да си поръчат индивидуална програма, която максимално отговаря на техните нужди. В СПА салона има разработени специални програми акцентиращи на оптимизиране на телесното тегло и лечебните процедури, като обичайната им продължителност е от 3 до 7 дни. Здравословната диета, билковите чайове на Красная Поляна, термалните и козметичните процедури, допълнени от йога сесиите и свежия планински въздух бързо ще възвърнат вашата форма, ще ви изпълнят с енергия, ентусиазъм и оптимизъм.

*Обявените "цени от" са ориентировъчни и подлежат на потвърждение.За потвърждение на актуални цени и наличие на места за конкретен период не се колебайте да се свържете с нас:

За контакти:
052 61 30 40
052 61 59 49
052 91 74 64
0879 078361
info@allrussia.eu
Карта на местността


Вижте по-голяма карта

ЗапитванеCopyright © 2010. Elitaire Ltd. - Всички права запазени - Created by: izberisi.com