Хотели

Жемчужина

гр. Сочи
Единична стая
Цена от : 60,00 eur

Център: 2.0 км.
Метро: 0.0 км.
Двойна стая:
Цена от 69,00 eur

ЖП Гара: 2.0 км.
Летище: 25.0 км.
Резервирай
 Местоположение
Хотелският комплекс "Жемчужина" е разположен на самото крайбрежие, в търговската част на града и заема близо 70 000 км. площ. Това е модерен 19-етажен хотел, предлагащ магическа гледка към Кавказките планини и Черно море. Комплексът има паркова зона с тропически растения. Около него се намират Зимния театър, Сочинския цирк, Фестивалната концертна зона, Ботаническата градина "Дендрариум", музеи и театри. Хотелът е сертифициран като 3-звезден, съгласно задължителната сертификационна програма за Олимпийските обекти.

Адрес
3 улица Черноморская, Сочи, 354002, Русия

Настаняване 
Хотелът предлага настаняване в 956 комфортни стаи. Всяка от тях е със съвременна собствена баня и балкон с изглед към морето. Стаите от по-висока категория са климатизирани. Категориите са следните:
Единична/двойна стая стандарт
Двойна/туин комфорт
Двойна супериор комфорт
Джуниър сюит
Апартамент

Инфраструктура 
Хотелският комплекс има на територията си 14 бара и 8 ресторанта, които работят 24 часа в денонощието. Гостите имат възможност да избират между европейска, кавказка и кубинска кухня на фона на очарователна музика и сред прекрасната атмосфера на черноморския курорт. 
Всички ресторанти и барове имат свой уникален аромат, които гостите отнасят със себе си, за да им напомнят за прекараното в Сочи време.
Ресторант "Хрустальни" е мястото, където се предлага закуска на гостите, включена в цената на настняването.
Оазис на тропическата растителност, азиатска и африканска атмосфера - това е накратко най-характерното за развлекателния център "Лимпопо", където клиентите много обичат да прекарват времето си.
"Amerikan Diner" е място за поклонниците и феновете на всичко американско. Вътрешният дизайн на ресторанта е в стил "Америка на Елвис Пресли"
Ресторант "Лубава" с изкусителната си атмосфера подхожда отлично за сватби, рамонтични партита и други специални събития.
Ресторант "Нептун" предлага закуска на почти на плажа. 
Хотелския комплекс предлага пълна гама от условия, за да направи пребиваването на гостите си интересно и вълнуващо. Ето някои от тях:
Спортен център - фитнес, напълно оборудван собствен чакълен плаж и водни забавления и спортове, плувен басейн с 8 коридора и подгряване на морската вода до 27 градуса /олимпийски размери/, водна пързалка, детски басейн, 3 сауни, масажен кабинет. Освен това на територията има тенис кортове, билярд и тенис на маса, както и площадки за мини-баскетбол, минифутбол, и бадминтон.

Бизнес услуги 
Хотел "Жемчужина" разполага с модерен и голям бизнес център. Годишно повече от 400 изложби, форуми, конгреси, фестивали, семинари и конференции се провеждат тук в отговарящите на всички съвременни стандарти изложбени и конферентни зали. В Сочи единствено тук могат да се провеждат големи прояви с 5000 - 7000 участника, доказателство , за което са предишните 6 Международни икономически форума от 2004 до 2009 година. Има конферентни и заседателни зали за всеки вкус::
Кино и концертна зала - 450 места
"Под Лустрой" - 70/100 места
"Бордови" - 35/40 места
"Орехови" - 70/100 места
"Панорама" - 100 места
"Верешчагински" - 26 места
"Янтарни" - 100 места
"Палмови" - 38 места
"Лимонни" - 35 места
"Малий" - 30 места

Други услуги
Пране и почистване
Банкомат и обмяна на валута
Медицинска служба
Пощенски офис
Индивидуални и групови трансфери
Таксиметрови услуги
Самолетни и ж.п.билети
Салон за красота 
Паркинг и автомивка
Коли под наем
Безжичен интернет
Детски клуб, анимационна програма, водни спортове, плажно и спортно оборудване. 

*Обявените "цени от" са ориентировъчни и подлежат на потвърждение.За потвърждение на актуални цени и наличие на места за конкретен период не се колебайте да се свържете с нас:

За контакти:
052 61 30 40
052 61 59 49
052 91 74 64
0879 078361
info@allrussia.eu
Карта на местността


Вижте по-голяма карта

ЗапитванеCopyright © 2010. Elitaire Ltd. - Всички права запазени - Created by: izberisi.com