Хотели

Шаляпин Палас

гр. Казан
Единична стая
Цена от : 72,00 eur

Център: 0.5 км.
Метро: 0.2 км.
Двойна стая:
Цена от 136,00 eur

ЖП Гара: 2.0 км.
Летище: 32.0 км.
Резервирай
Местоположение
Хотелът е в реставрирана сграда, архитектурен паметник от миналия век с цялата  си мистерия и величие на миналите времена, въплътила в себе си голямото гостоприемство и комфорта, които търсят най-взискателните посетители. Нивото на обслужване ще задоволи изисквания на всеки клиент.“

Адрес

7/80 улица Университетская, Казан, 420111, Русия

Метростанция
Площадь Тукая

Настаняване 
Хотелът предлага 123 комфортни стаи, в класически стил, вкючващ използването на съвременни материали и национален декор. Има следните видове стаи:  
Единична Стандарт
Двойна Стандарт
Студио
Двустайно студио
Лукс
Апартамент

Специфика
 
Обслужване от най-висок клас, атмосфера на величие, уникален дизайн.

Инфраструктура
 
Ресторант "Параклис"
Ресторанта има 100 места, отделна зала за 25 човека за ВИП посетитетели. В изисканата обстановка на уникалния интериор можете да се насладите на  ястия от европейската кухня с допълнителни опции от руски и татарски специалитети. Можете да опитате и от любимите ястия на легендарния Шаляпин.
Пиано Бар

Барът работи денонощно. Задушевната атмосфера на Пиано бара, с сомфортните дивани, го прави идеално място за провеждане на бизнес срещи на чаша ароматно кафе или да завършите напрегнатия делови ден на чаша изискан коняк и хаванска пура. Менюто на бара включва също много видове чай, кафе, горещ шоколад, разхладителни и алкохолни напитки.
Фитнес център

Басейн, сауна, зала за гимнастика, масаж, а също така бар с освежителни напитки са на разположение на гостите на хотела.
Гимнастическа зала
Различни модели спортно оборудване.
Басейн и сауна
Билярд

Бизнес услуги 
Предлага всички условия за бизнес прояви.
Главната конферентна зала е с капацитет 120 места. Обзавеждането е в строг класически стил.
Малката зала на хотела предлага отлични условия за организиране на бизнес срещи. Максималният и капацитет е до 60 участника - подходяща е за семинари, малки презентации, конфиденциални срещи.
Зимна градина - зала с красива архитектура, със стъклен покрив. Придобила е популярност като място за организиране на бизнес срещи, фуршети и партита. Градината е на 4-я етаж на хотела и удимлява всеки с големите си открити пространства и играта на слънчевата светлина, наподобяваща дъждовна дъга.
Заседателна зала
Тази малка зала за преговори, с капацитет до 20 участника, е идеален избор за преговори, презентации или обучение, предназначено за малки групи.
Бизнес центърът - работи всеки ден от 8.00 до 23.00 часа и е разположен на 2-я етаж на хотела, в съседство с Главната конферентна зала. Предлага - далечни международни разговори, факс услуги, безжичен интернет, копирни услуги, принтиране, компютри, скенери, ламиниране, клавитури на руски и английски, както и секретарски услуги. Центърът осигурява и материали за работа - дискове, хартия и др. 

Друти услуги 
24-часа рум сервис
Таксиметрови услуги
Консиерж сервис

*Обявените "цени от" са ориентировъчни и подлежат на потвърждение.За потвърждение на актуални цени и наличие на места за конкретен период не се колебайте да се свържете с нас:

За контакти:
052 61 30 40
052 61 59 49
052 91 74 64
0879 078361
info@allrussia.eu




Карта на местността


Вижте по-голяма карта

Запитване



Copyright © 2010. Elitaire Ltd. - Всички права запазени - Created by: izberisi.com