Хотели

Европа

гр. Иркутск
Единична стая
Цена от : 74,00 eur

Център: 2.0 км.
Метро: 0.0 км.
Двойна стая:
Цена от 106,00 eur

ЖП Гара: 6.0 км.
Летище: 6.0 км.
Резервирай
Местоположение
Хотелът е разположен в нова сграда в търговския квартал на града Иркутск, близо до шопинг моловете Иркутский и Престиж и до Новий Маркет. Построен през 2005 година, в класически стил и представящ най-добрите традиции на градските архитекти, хотелът е една от забележителностите на Иркутск. Намира се на пешеходно разстояние от централната част на града, така че пътуването до всяка точка на града е лесно и достъпно.

Настаняване 
Хотелът има следните видове стаи:
Единична стандарт
Единична делукс
Двойна стандарт
Двойна делукс
Джуниър сюит
Студио

Специфика
 
Чудесният интериор, отличното обслужване и централното разположение правят хотел "Европа" един от най-добрите в град Иркутск.

Инфраструктура
Ресторант "Европа"
Съвременен класически ресторант с европейска кухня, класически европейски ястия с източен акцент. Наред с това, тук може да се опитат и местни зеликатеси, особено приготвени от риба.
В хотела има също спортен клуб с фитнес зала и слънчева площадка.

Бизнес услуги 
Конферентната зала на хотела е отбично място за конференции, уъркшопове, обучения или бизнес срещи. Залата е с капацитет до 60 участника и може да се трансформира според желанията на организаторите- Залата е напълно оборудвана.
Бизнес центърът е разположен на 4-я етаж. Тук гостите имат възможност да ползват интернет, лазерен принтер и други услуги, подпомогнати от квалифициран персонал.

Други услуги 
Пералня
Почистване на дрехи
Таксиметрови услуги, трансфери
Магазин за сувенири

*Обявените "цени от" са ориентировъчни и подлежат на потвърждение.За потвърждение на актуални цени и наличие на места за конкретен период не се колебайте да се свържете с нас:

За контакти:
052 61 30 40
052 61 59 49
052 91 74 64
0879 078361
info@allrussia.eu
Карта на местността


Вижте по-голяма карта

ЗапитванеCopyright © 2010. Elitaire Ltd. - Всички права запазени - Created by: izberisi.com