Хотели

Гранд Хотел Емералд

гр. Санкт Петербург
Единична стая
Цена от : 115,00 eur

Център: 0.5 км.
Метро: 0.9 км.
Двойна стая:
Цена от 128,00 eur

ЖП Гара: 0.9 км.
Летище: 14.5 км.
Резервирай
Местоположение
Хотелът е сред най-отличаващите се класни хотели в града. Луксозен и въпреки това достъпен, този бисер на гостоприемството е разположен в стария център на Санкт Петербург. Само на няколко минути са Невски проспект - главната артерия на града, Катедралата "Смолни", Таврическия парк, Ермитажа и други важни забележителности на града. Персоналът на хотела предоставя високоперсонализирано обслужване. Настаняването е изискано и комфортно, а ястията са сред най-добрите, които могат да се намерят в Русия.
Летище Пулково се намира на 30 минути път с кола.

Address
 
18 Суворовски проспект, Санкт Петербург, Русия, 191036.

Метростанция
Площадь востания

Настаняване
Стаите на хотела са оборудвани с всички необходими удобства, които може да желае и най-взискателния пътник. Всяка стая разполага с минибар, сейф, интерактивна сателитна телевизия, интернет достъп, безжичен интернет и индивидуален климатичен контрол. Хотелът предлага общо 90 просторни и комфортни стаи от следния вид:
Стандарт
Супериор
Джуниър сюит
Екзекютив сюит
Президентски апартамент
Хотелът има и два етажа за непушачи.

Специфика
 
Настаняване от най-висока класа в центъра на Санкт Петербург. Персонализирано обслужване. Един от най-добрите ресторанти в града. Един от най-добрите хотели в Русия.

Инфраструктура   
Ресторант "Гжел"  
Версай Атриум Кафе
Суворовски Лоби бар  
Емералд СПА комплекс
Топ Джим Фитнес Център  
Студио за красота "Кадифе" 

Бизнес услуги 
За бизнес прояви хотелът предлага 3 конферентни зали и универсална банкетна зала. Оборудването на всички зали отговаря на съвременните стандарти: аудио-видео техника и климатизация.
Зала Емералд — истински бисер на Гранд Хотел Емералд. Гостите ще се чувстват комфортно, както на бизнес вечеря, така и на тържествено събрание. От неформални семинари с кафе и сандвичи до царски банкети, условията на Емералд са идеални за глупови мероприятия. Залата Емералд е подходяща за прояви с брой на участниците от 150 до 200. Общата и площ е над 250 км.м.
Конферентна зала "Диамант" — чудесна зала в класически английски стил за 15 души, с великолепна панорамна гледка към Суворовски проспект. Оборудването е по съвременните стандарти.
Конферентна зала "Аметист" - има всичко необходимо за провеждането на мероприятия с 40 до 60 участника. Плазмени панелни екрани и вграден проектор-екран позволяват да се показват всякакъв вид видеоматериали /презентации, слайд-шоу, фотоси, разписания, таблици/. Демонстрациите се провеждат чрез лаптом, свързан с мултимедиен проектор монтиран на стената.
Конферентна зала "Александрит" — малса, уютна, но в същото време многофункционална конферентна зала, предназначена за провеждане на преговори, обучения, срещи или заседания до 8 участника. Съвременните условия създават идеална работна атмосфера за преговори или разговори в тесен кръг.

Други услуги 
Хотелът предлага пълен набор от услуги типични за един 5-звезден хотел.

*Обявените "цени от" са ориентировъчни и подлежат на потвърждение.За потвърждение на актуални цени и наличие на места за конкретен период не се колебайте да се свържете с нас:

За контакти:
052 61 30 40
052 61 59 49
052 91 74 64
0879 078361
info@allrussia.euКарта на местността


Вижте по-голяма карта

ЗапитванеCopyright © 2010. Elitaire Ltd. - Всички права запазени - Created by: izberisi.com