Хотели

Талион Империал

гр. Санкт Петербург
Единична стая
Цена от : 214,00 eur

Център: 0.0 км.
Метро: 0.4 км.
Двойна стая:
Цена от 256,00 eur

ЖП Гара: 2.5 км.
Летище: 14.0 км.
Резервирай
Местоположение
Талион Империал Хотел е единственият модерен, луксозен хотел в Санкт Петербург, който се помещава в дворянски замък от 18-ти век и е член на асоциацията на водещи малки хотели в света "Виртуозо". Чудесното му разположение в сърцето на историческия и бизнес център на града, на 5 минути пешком от главните забележителности Ермитаж, Зимния дворец, Дворцовия площад, Казанската катедрала и Храма "Спас на Крови". Хотелската сграда доминира над оживеното кръстовище на река Мойка и Невски проспект. Наблюдателната площадка и прозорците на хотела разкриват чудна панорамна гледка към града със завладяващите му фасади, куполи и замъци, Казанската и Исакиевската катедрала, позлатения шпил на Адмиралтейството и ангела на Александровската колона.

Метростанция
Невски проспект, Гостиный двор 

Настаняване
 
Всяка от 89-те стаи има собствена индивидуална архитектура, ексклузивен дизайн и вид. Общата площ на хотела е 27 000 кв.м. Гостите могат да се насладят на простора и уюта на стаите. Всички стаи и апартаменти отговарят на най-високите световни стандарти: 24-часов персонален бутлер сервис, интерактивна телевизия, интернет и климатизация. Просторните стаи на хотела се характеризират с оптимално използване на пространството, с хармонията на детайлите и цветовете. Класическия стил на хотелския интериор се съчетава с последните постижения на съвременните технологии, с величието и чара на миналите векове. Специална особеност на Талион Империал Хотел е използването на екологични материали - естествени материали като дърво, малахит, мрамор и др. Много картини и антични предмети от бронз и мрамор също са използвани при декорацията на стаите. Хотелът има етаж за непушачи.
Удобства в стаите:
King size легла
Климатизация
Кабелна телевизия 
LCD или плазмен телевизор с екран от 32 до 40 инча
DVD плеър
Високоскоростен интернет
Минибар
Персонален сейф
Телефон
Писалище
Шезлонги
Принадлежности за баня "Хермес"

Инфраструктура 
Ресторант "Талион"
Ресторант "Виктория"
Ресторант "Грибоедов"
Кафе "Атриум"
Бар "Елисеев"
Бар "Атлантес"
СПА и фитнес център
Салон за красота

Бизнес услуги 
Преговори, банкет или важна бизнес среща са само някои от проявите, които могат да се организират на най-високо ниво в луксозния интериор на Талион Империал Хотел. Професионално подготвеният персонал ще помогве в организирането на всяко събитие, предлагайки красиво оформени пространства и всичко необходимо за безупречното провеждане на мероприятието, в това число аудио и видео оборудване, плазмени екрани, проектори, интернет връзки и оборудване за симултантен превод. Залите са:
Imperial Grand Hall — до 300 места
Baccarat Ballroom — до 100 места
Walnut Lounge — до 50 места
Golden Lounge — до 60 места
Musical Lounge — до 35 места
LIbrary — до 40 места
Atrium — до 150 места

Други услуги 
Хотелът предлага пълна гама от услуги за един 5-звезден хотел

*Обявените "цени от" са ориентировъчни и подлежат на потвърждение.За потвърждение на актуални цени и наличие на места за конкретен период не се колебайте да се свържете с нас:

За контакти:
052 61 30 40
052 61 59 49
052 91 74 64
0879 078361
info@allrussia.euКарта на местността


Вижте по-голяма карта

ЗапитванеCopyright © 2010. Elitaire Ltd. - Всички права запазени - Created by: izberisi.com