Хотели

Англетер

гр. Санкт Петербург
Единична стая
Цена от : 169,00 eur

Център: 0.0 км.
Метро: 0.9 км.
Двойна стая:
Цена от 219,00 eur

ЖП Гара: 2.5 км.
Летище: 17.0 км.
Резервирай
Местоположение
Тавя е един от първите хотели в Санкт Петербург. През 20-те години на 20-ти век той е бил любимата дестинация на художници и поети. С неговия очарователен изглед към Исакиевската катедрала това е отлично място да откриете историята и романтиката на града.

Адрес
 
24, Малая Морская, Санкт Петербург,190000, Русия

Метростанция
Садовая, Сенная площадь
Спаская, Невски проспект

Настаняване
 
Хотелът предлага добър избор от стаи и апартаменти с вдъновяващ изглед и романтична атмосфера.
Класическа двойна/туинClassic Double/Twin
Делукс туин
Супериор Делукс двойна
Джуниър


Специфика
 
Един от най-известните хотели в Русия. Хотелът с история, история толкова драматична, колкото и тази на Санкт Петербург.

Инфраструктура 
Ресторант Борсалино
Изпълнителният шеф Антонио Вочи ще ви помогне да се запознаете с кулинарните традиции на Италия.
 
Хайвер Бар
Тук можете да се насладите на най-известните деликатеси от Русия, с чудесна селекция от хайвер и ослепителни гледки към Исакиевската катедрала. Ще можете да изберете от 4 вида хайвер, в това число световно-известният Белуга-хайвер сервиран с традиционни блини, също така изкусителни пушени риби и дори домашно приготвено Суши. Барът също предлага чудесна селекция от вино и шампанско /придружени с традиционния хайвер/ и качествена руска водка.
Галерията

Пийте си следобедния чай в Галерията на хотела/в руски и английски вариант/ или се насладете на чаша отлично италианско кафе или горещ шоколад. Галерията също предлага леки ястия от изкусителното меню на руската и интернационалната кухня.
СПА и Фитнес
След като разгледате многото забележителности, които са само на минути от хотела вие можете да си отпочинете в луксозния спа център на хотела с вътрешен басейн, сауна, турбо-солариум или да се отдадете на процедурите за тяло и лице в Студиото за красота.
Бизнес услуги 
В хотела има конферентна зала и няколко заседателни зали.
Конферентна зала
Разположена на приземния етаж на хотела тя побира до 205 човека при аранжировка а ла театър, подходяща за презентации, конференции и заседания. Залата предлага всички технически средства за успешно провеждане на всякакви прояви.
Зала "Павлова"

Просторна заседателна зала, наречена на името на известната руска танцьорка Анна Павлова. Разположена е на първия етаж на хотела, с естествена дневна светлина и съвременно техническо оборудване. може да побере до 100 участника за делови мероприятия или до 70 гости при приеми.
Зала "Булгаков"

Разположена на 3-я етаж на хотела, тази тиха зала с изглед към вътрешния двор е наречена по името на Сергей Есенин. На площ от 60 кв.м тя може да побере от 20 до 25 човека при аранжировка а ла театър.

Друти услуги
 
24-часа рум сервис
Перални услуги в рамките на деня
Консиерж услуги
Трансфери
Безжичен интернет
Медицинска помощ

*Обявените "цени от" са ориентировъчни и подлежат на потвърждение.За потвърждение на актуални цени и наличие на места за конкретен период не се колебайте да се свържете с нас:

За контакти:
052 61 30 40
052 61 59 49
052 91 74 64
0879 078361
info@allrussia.euКарта на местността


Вижте по-голяма карта

ЗапитванеCopyright © 2010. Elitaire Ltd. - Всички права запазени - Created by: izberisi.com