Хотели

Пушка Инн

гр. Санкт Петербург
Единична стая
Цена от : 86,00 eur

Център: 0.0 км.
Метро: 0.0 км.
Двойна стая:
Цена от 121,00 eur

ЖП Гара: 0.0 км.
Летище: 0.0 км.
Резервирай
Местоположение
Хотелът е идеално разположен в историческата част на Санкт Петербург, на минутки пешком от Ермитажа и Двоцовия площад. Сградата е архитектурен паметник от 18-ти век/къщата на Иван Пуичин - приятел на Пушкин/. Хотелските стаи изобилстват от изтънчен декор, комфорт и най-нови технологични достижения - единство на луксозна архитектура и съвременно оборудване. повечето от стаите имат чудесен изглед към крайбрежната улица на река Мойка. В целия хотел е забранено пушенето.

Метростанция
Невски Проспект

Настаняване 
Хотелът предлага: 5 единични и 26 двойни стаи, всяка от които има телефон, сателитна телевизия, безжичен интернет достъп, хладилник и климатик. Освен това има 4 фамилни стаи с напълно оборудвана кухня, всекидневна и една или няколко спални. Апартаментите са подходящи за работа, почивка или посрещане на гости. Кухните са оборудвани с електрически фурни, хладилници, микровълнови печки, миялни машини, електрически чайници, кафемашини и всички необходими прибори за хранене. Във всеки апартамент също има климатик, телефон, сателитна телевизия, безжичен интернет.

Специфика 
Разрешен достъп на домашни любимци!
Хотелът е стил и традиция "а ла Санкт Петербург"!

Инфраструктура 
Ресторант-бар "Пушка ИН" - европейска и руска кухня, богата винена листа, англиски говорящ персонал. Всяка сутрин от 07.30 до 10.00 се предлага закуска на бюфет с прясно приготвени домашни торти. На голям телевизионен екран вървят спортни и музикални програми.

Други услуги 
Безплатен безжичен интернет в хотела и ресторанта
Поръчване на такси
Доставка на багажа до стаята
Стая за багаж
Паркинг /в двора на хотела/
Резервация на самолетни и ж.п. билети
Резервация на билети за театър и концерти

*Обявените "цени от" са ориентировъчни и подлежат на потвърждение.За потвърждение на актуални цени и наличие на места за конкретен период не се колебайте да се свържете с нас:

За контакти:
052 61 30 40
052 61 59 49
052 91 74 64
0879 078361
info@allrussia.euКарта на местността


Вижте по-голяма карта

ЗапитванеCopyright © 2010. Elitaire Ltd. - Всички права запазени - Created by: izberisi.com