Хотели

Гайот

гр. Санкт Петербург
Единична стая
Цена от : 71,00 eur

Център: 4.5 км.
Метро: 0.8 км.
Двойна стая:
Цена от 87,00 eur

ЖП Гара: 5.5 км.
Летище: 21.0 км.
Резервирай
Местоположение
Хотелът има всичко необходимо за онези, които идват в Санкт Петербург по бизнес. Той е с отлично разположение, в централната част на града и предлага всички удобства на клиентите си. Летище Пулково е на 21 км.

Адрес
 
23, улица "Професор Попов", Санкт Петербург,197376, Русия.

Метростанция 
Петроградская

Настаняване
Стандартна единична стая
Стандартна туин/двойна
Стандартна супериор
Студио
Кинг делукс 

Инфраструктура 
Ресторант "Гайот"
Разположен е на приземния етаж на хотела и предлага отбрани ястия от международната кухня. Гостите могат да се насладят на шедьоврите на главния готвач на ресторанта. Обстановката е много сърдечна и задушевна, за което допринася и интересната каминаRestaurant Guyot is situated on the ground froor of the hotel and offers the best dishes of international cuisine. Here one can enjoy our chef’s special masterpieces. It provides the guests with the warmth and charm of a genuine fireplace, a friendly atmosphere in comfortable surroundings.
Билярд Бар

Това е едно място за релакс и откъсване от забързания делови живот. Идеален начин да забравиш всякаква суета, нерешени проблеми, спешни задачи и да изпиташ удоволствието от вкуса на чудесни напитки и играта на билярд.
Лоби бар

Лодходящо място за срещи с партняори, за разговор с приятели на чаша кафе.
СПА център - предлага:
Руска баня
Турска баня
Ледено ведро
Хидромасаж
Рлувен басейн
Фитнес уреди
След процедурите може да се отдъхве в Ориенталската стая, да се похапне в атмосферата на Изтока, да се почувства аромата и да се изпробва наргиле.

Други услуги
Резервация на билети
Поръчване на такси
Денонощен рум сервис
Безплатно събуждане

Бизнес услуги 
Хотелът предлага на своите гости конфернтни условия за всякакъв род прояви. Конферентнтата зала на втория етаж на хотела побира 30-35 човека и е идеална за бизнес срещи, преговори, семинари, обучения и конференции. По заявка може да бъде предоставено всякакъв мид съвременно техническо оборудване. Към хотела има и бизнес център, който предлага най-необходимите услуги.

*Обявените "цени от" са ориентировъчни и подлежат на потвърждение.За потвърждение на актуални цени и наличие на места за конкретен период не се колебайте да се свържете с нас:

За контакти:
052 61 30 40
052 61 59 49
052 91 74 64
0879 078361
info@allrussia.euКарта на местността


Вижте по-голяма карта

ЗапитванеCopyright © 2010. Elitaire Ltd. - Всички права запазени - Created by: izberisi.com