Хотели

Бородино

гр. Москва
Единична стая
Цена от : 92,00 eur

Център: 0.0 км.
Метро: 0.0 км.
Двойна стая:
Цена от 161,00 eur

ЖП Гара: 0.0 км.
Летище: 0.0 км.
Резервирай
Местоположение
Бизнес хотел Бородино е мястото, където успешно се съчетават високите международни стандарти на обслужване и традициите на руското гостоприемство, лукса и домашния уют. Благодарение но добре развитата инфраструктура, съвременното техническо оборудване и благоприятното разположение бизнес хотелът е много популярен както сред туристите, така и сред бизнесмените. Бородино е идеалният хотел за работа и отдих и за най-взискателните клиенти. Интериорът на хотела е проектиран в историческия стил на Френския Ренсанс. Мраморни подове, кристални полюлеи, картини и изключително красиви килими - всички тези декоративни компоненти отлично се съчетават с модерната архитектура. Бизнес хотелът е разположен в бизнес район на Централния Московски окръг, на 6 км от центъра на града. Недалеч от хотела са Изложбеният център "Соколники" и старата паркова зона "Соколники". Международното летище Шереметево е на 35 км, Домодедово на 39 км, а Ленинградската, Ярославската и Казанската гари са на 1.5 км.

Метростанция
Соколники, Красноселская

Адрес
 
Русаковская улица 13, Строение 5, Москва, 107140.

Настаняване
 
Хотелът предлага 8 категории стаи, всички те рищно декорирани и оборудвани с всичко необходимо, за да направят приятно пребиваването на гостите. Във всяка стая има сейф, климатик, телефон с директно международно избиране, плазмен телевизор със сателитни програми и платени канали, минибар, безплатен интернет достъп /кабелен и безжичен/. В баните има сешоар. Всички стаи са с електронно заключване и шумоизолиращи прозорци със стъклопакети. Има също така стаи за хора със затруднено придвижване.

Инфраструктура 
Ресторант "Кутузов"
Ресторант "Денис Давидов"
Лоби бар "Барклей"
Стая за пушене
СПА център

Бизнес услуги 
Мултифункционалната инфраструктура на хотела позволява провеждането на местни и разнообразни мултиформатни прояви. На територията му има 5 конферентни зали с капацитет от 20 до 180 места, концертна зала "Бородино Хол" с 250 седящи места при провеждане на банкети и 700 седящи места при провеждане на концерти и теотрални постановки.
Зала "Раевски"
Зала "Ермолов"
Зала "Тушков"
Зала "Уваров"

*Обявените "цени от" са ориентировъчни и подлежат на потвърждение.За потвърждение на актуални цени и наличие на места за конкретен период не се колебайте да се свържете с нас:

За контакти:
052 61 30 40
052 61 59 49
052 91 74 64
0879 078361
info@allrussia.eu
Карта на местността


Вижте по-голяма карта

ЗапитванеCopyright © 2010. Elitaire Ltd. - Всички права запазени - Created by: izberisi.com