Хотели

Турист

гр. Москва
Единична стая
Цена от : 51,00 eur

Център: 8.0 км.
Метро: 0.0 км.
Двойна стая:
Цена от 51,00 eur

ЖП Гара: 4.0 км.
Летище: 35.0 км.
Резервирай

Хотелът е от категорията "икономичен" и добива популярност по време на Олимпийските игри през 1980 година, която остава и до днес. Разположението му е едно от най-добрите, които могат да се желаят на територията на руската столица. Собственият парк на хотела, който обгражда комплекса /хотелът се състои от 6 сгради/ кара гостите да се чувствуват уютно и да си отпочинат напълно. Хотелът е на пешеходно разстояние от Руския изложбен център /ВДНХ/, който привлича хората идващи в Москва с цел да участват в някоя от изложбите, които се провеждат там или просто да се насладят на архитектурния ансамбъл на ВДНХ, който е част от руското архитектурно наследство.

Адрес
Москва, ул. "Сельскохозяйственная" 17/2

Метростанция
Ботанический сад

Настаняване
Хотелът предлага повече от 500 стаи различна категория, като всички стаи са реновирани. Повечето от тях са с изглед към Националният парк "Лосиный остров" и река Яуза. Във всяка стая има телефон, хладилник и телевизор.

Специфика
Чудесно разположение, екологически благоприятна зона, пешеходно разстояние до Всеросийския изложбен център.

Инфраструктура
Кафе-бар "Турист" предлага голям избор от ястия, добро обслужване и разумни цени. Клиентите могат да опитат руска и грузинска кухня. Всяка сграда има собствен кафе-бар с капацитет от 50 места. На разположение на гостите са също сауна, фитнес и билярд.

Бизнес
Наред с удобното и достъпното като цени настаняване хотелът предлага 2 конферентни зали /за 60 и 120 човека/, 3 зали за срещи /24 - 40 човека/ и няколко стаи за съвещания с капацитет до 12 човека. Всички зали са напълно оборудвани. На разположение на гостите е бизнес център.

Други услуги
Паркинг
АТМ /блок 4/
Сейф на рецепцията
Стая за багаж
Медицински пункт

*Обявените "цени от" са ориентировъчни и подлежат на потвърждение.За потвърждение на актуални цени и наличие на места за конкретен период не се колебайте да се свържете с нас:

За контакти:
052 61 30 40
052 61 59 49
052 91 74 64
0879 078361
info@allrussia.eu
Карта на местността


Вижте по-голяма карта

ЗапитванеCopyright © 2010. Elitaire Ltd. - Всички права запазени - Created by: izberisi.com