Хотели

Планерное

гр. Москва
Единична стая
Цена от : 61,00 eur

Център: 18.0 км.
Метро: 6.0 км.
Двойна стая:
Цена от 76,00 eur

ЖП Гара: 13.0 км.
Летище: 2.0 км.
Резервирай

 Далеч от шума на големия град, в екологически чиста и спокойна зона хотел "Планерная" предлага всички удобства и условия за отдих и бизнес. Хотелът е само на 9 км от околовръстния ринг на Москва /МКАД/ по Ленинградско шосе, недалеч от летище Шереметево. Намира се на хълмисто възвишение, заобиколен от живописна гора на брега на красиво естествено езеро и река Сходная.

Настаняване
Хотелът разполага със 197 комфортни стаи различна категория, оборудвани със съвременни мебели и предлага следните условия - собствен санитарен възел с баня /душ или вана/, телевизор, телефон и балкон. Стаите са с изглед към езерото или към гората.

Други услуги
Транспортно обслужване
Паркинг

Специфика
Изключителна природна среда, подходящ за бизнес събития, първокласно обслужване.

Инфраструктура
 
Ресторант - просторен и уютен "a la carte", с богата селекция от европейската и руската кухня, капацитет до 500 места.
Лоби бар - работи 24 часа и предлага чудесен избор от кафета, напитки и закуски.
Фитнес център; програми за възстановяване, релакс и снемане на стреса; сауна; финландска сауна; турски хамам за 8 души; джакузи; душове и тоалетни.

Бизнес условия
 
Хотелът е идеално място за корпоративни събития като обучения, конференции, тим билдинг, съвещания, различни тематични мероприятия. Предлага конгресни и конферентни зали, достъп до интернет, възможност за интернет връзка на преносими компютри, лазерен принтер, цветна копирна техника и копирни услуги, ламиниране, подвързване, сканиране, факсуслуги, международни телефонни връзки, безжичен интернет.

*Обявените "цени от" са ориентировъчни и подлежат на потвърждение.За потвърждение на актуални цени и наличие на места за конкретен период не се колебайте да се свържете с нас:

За контакти:
052 61 30 40
052 61 59 49
052 91 74 64
0879 078361
info@allrussia.eu
Карта на местността


Няма налична карта.

ЗапитванеCopyright © 2010. Elitaire Ltd. - Всички права запазени - Created by: izberisi.com