Услуги

Хотелско настаняване

Хотели в Русия - хотели в Москва, Санкт Петербург и други градове

Всяка година Русия приема огромно количество гости. Туризъм и отдих, изложения и делови срещи, семинари и обучения – поводите за посещение на Русия са много. Най-посещаваните градове в Русия са столицата Москва и Санкт-Петербург. Елитер ООД предлага на своите клиенти и партньори настаняване в над 700 хотела, които са разположение в над 157 града от всички 15 страни от бившия Съветски Съюз.

Защо да резервирате хотел в Русия при нас

Дългогодишното ни партньорство с най-изявените руски туроператори ни дава възможност да предлагаме такова голямо количество хотели в Русия, във почти всеки град на територията на Русия и страните от бившия Съветски Съюз. Имаме честта да оперираме с търговки марки като Best Eastern Hotels и Best Eurasian Hotels – марки, създадени през 1998 година за целите на консолидираното внедряване на хотели от страните на бившия Съветски Съюз на световния туристически и делови пазар.

Нашето портфолио от хотели в Русия

В Москва, Санкт-Петербург и многобройните градове на Русия предлагаме на своите клиенти широк набор от хотели в различни ценови класове: от луксозни петзвездни хотели до по-популярни бюджетни и евтини хотели от категорията 2-3 звезди. Много от хотелите в Русия влизат в чужди вериги, имат качествен сервиз на европейско ниво и предлагат широк спектър от услуги. Евтините хотели предлагат на своите клиенти ниски цени, напълно достъпни условия за настаняване и добро ниво на обслужване. Луксозна стая от категорията «Люкс» или практичен и функционален номер от икономичен клас – всеки наш клиент ще намери за себе си подходящия вариант  за хотел в Русия в зависимост от своите желания и възможности.

Организация на портфолиото от хотели в Русия

В раздел «Хотели» на нашият сайт за Ваше улеснение сме предложили възможност за търсене на подходящият за Вас хотел в Русия, с помощта на търсачка по различни критерии: град, категория, разстояние от метро/жп гара/летище и ориентировъчна цена. Снимките към всеки хотел Ви позволяват да надникнете в атмосферата и уюта на хотелите и да прецените, според вашите намерения, каква категория е подходяща за Вас. Цените на хотелите са посочени с цел да служат за ориентир. Имайте предвид, че конкретните цени на хотелите в Русия подлежат на потвърждение от наша страна при запитване и могат да се различават от обявените на сайта.

В информацията към хотелите ще намерите връзка към описанието на града, в който се намира хотела. В информацията за градовете в Русия можете да намерите допълнитени насоки или да научите много нови допълнителни интересни факти. Указали сме и важна информация – ключовите връзки в града - разстоянията до метро, жп гара, летище, както и информацията за хотелите, избор за настаняване в различни видове стаи, специфика на хотели и допълнителните услуги, които предлагат.

За улеснение на клиента е качена и Карта на местността към всеки хотел. в съответния град в Русия. Самостоятелно, благодарение на предоставената информация или с наша помощ Вие винаги ще имате възможност да планирате Вашето пътуване, да организирате срещите с партньорите си в подходящите хотели, да планирате Вашата желана почивка според изискванията и възможностите си.

 

За резервации на хотел в Русия

За да резервирате хотелско настаняване при нас, Вие можете да използвате формата за „Запитване” на нашия сайт. При запитване за конкретния хотел посочете задължително необходимия брой и тип стаи, както и желаните дати за престой, в най-кратки срокове ние ще Ви потвърдим цена и наличие на места за конкретния период. Винаги можете да се обърнете към нас и директно на посочените телефони, да ни посетите в офиса ни във Варна или да ни пишете e-mail. Нашите сътрудници с дългогодишен опит винаги ще отговорят на Вашите въпроси и ще Ви насочат към правилният за Вас вариант.

 

За контакти
Тел: +359 52 61 59 49  
        +359 52 61 30 40  
        +359 52 91 74 64
Моб: +359 879 078361
E-mail: info@allrussia.eu


Skype:  daripetisheva
Skype:  y_miteva
Skype:  stoyanov_d

Адрес:  
Варна 9000, Бъргария 
ул."Преслав" № 46Copyright © 2010. Elitaire Ltd. - Всички права запазени - Created by: izberisi.com