Услуги

Трансфери

Трансфери в Русия в Москва, Санкт Петербург и други градове


Един от важните елементи на пакетните екскурзионни програми, който се предлага и като самостоятелна, отделна услуга това са трансферите, т.е. осигуряването на транспорт на клиентите на територията на Русия.


Стандартните предлагани трансфери в Русия са няколко вида:

-трансфер от летище до мястото за настаняване;

-трансфер от мястото за настаняване до летище;

-трансфер от летище до ж.п. гара или

-трансфер от ж.п. гара до летище;

-трансфер от място за настаняване до ж.п. гара и

-трансфер от ж.п. гара до място за настаняване.

 

По заявка е възможно да бъдат изпълнени и трансфери между различните летища  в Русия или между железопътни гари в големите градове като Москва и Санкт Петербург. Освен тези два главни града услугата трансфери в Русия се предлага и практически във всички градове на страната.


Трансферите се извършват с различни видове транспортни средства, в зависимост от броя на пътуващите и от тяхното желание и възможности.

В зависимост от капацитета на превозното средство трансферите в Русия се извършват с:

а) лек автомобил;

б)минибус до 12 места и

в)автобуси за групи в състав повече от 12 човека.


По вид и комфорт, който предлагат леките автомобили се делят на:

а)икономичен клас – Dacia/Renault Logan

б)бизнес класMercedes C-клас, BMW, AUDI A6. Hyundai Sonata

в)екзекютив клас – Mercedes S-клас (W 220)

 

Възможно е в отделни случаи да бъдат предложени и други марки, различни от гореизброените.


В пакетните екскурзии в Русия трансферът посрещане и изпращане от летище или ж.п.гара до хотела и обратно като правило се извършва само като транспортна услуга, без съпровод на екскурзовод. Екскурзоводското обслужване е елемент от самите екскурзии в Русия, които са включени в съдържанието на пакетните програми. Изключение от това правило са пакетните екскурзии за групи над 15 участника, които се изготвят по конкретна заявка или се обявяват на сайта с определена дата на тръгване. При пакетните екскурзии в Москва и Санкт Петербург за индивидуални туристи и за малки групи до 15 участника може да бъде заявено екскурзоводско обслужване по време на трансфер срещу допълнително заплащане.

 

Посрещането на летище Домодедово и Шереметьево с табелка с името и отвеждане до автомобила от представители на посрещащата фирма е включено в цената на трансфера.

 

Някои важни правила, които трябва да се имат предвид при заявяване на трансфери в Русия:

 

1. Обявените цени на трансфери на сайта са валидни за всички периоди на годината, като има следните изключения:

а)за трансфери в Москва – доплаща се 30% върху обявената цена за периодите на големите международни изложения и за периодите, когато на територията на Москва се провеждат значими политически или държавни мероприятия;

б)за трансфери Санкт Петербург – доплаща се 50% върху обявената цена, ако трансферът се извършва в часовия пояс от 23.00 до 06.00 часа. 

2. Заявеният транспорт при посрещане на летище изчаква пристигащите пътници в рамките на 1 час след действителният час на кацане на съответния рейс упоменат в заявката, при посрещане на ж.п. гара съответно 30 минути след пристигане на влака, записан в заявката. При трансфер изпращане заявеното транспортно средство изчаква клиентите до 30 минути след назначеното време за извършване на трансфера от мястото за настаняване.

3. В случай, че клиентът не се яви при транспортното средство в посочените в предходните точки срокове, заявената транспортна услуга се счита за изпълнена.

4. Ако клиентът иска да увеличи времето за изчакване на транспортното средство, то това може да стане срещу допълнително заплащане. В този случай, за всеки кръгъл час добавено време клиентът заплаща допълнително 25% върху цената на поръчания трансфер в Русия.

5. Необходимо е да имате предвид, че шофьорите не владеят английски език.

 

За резервации на трансфер в Русия

За да резервирате Вашият трансфер в Москва, Санкт Петербуг или други градове, Вие можете да използвате формата за „Запитване”. При запитване, моля посочете задължително за колко човека искате да бъде извършен трансфера – 2, 6, 10 или друг брой, направление от-до, дати на провеждане и желан клас на превозното средство. В най-кратки срокове ние ще Ви потвърдим цена. Винаги можете да се обърнете към нас и директно на посочените телефони, да ни посетите в офиса ни във Варна или да ни пишете e-mail. Нашите сътрудници с дългогодишен опит винаги ще отговорят на Вашите въпроси и ще Ви насочат към правилният за Вас вариант.

 

За контакти
Тел: +359 52 61 59 49  
        +359 52 61 30 40  
        +359 52 91 74 64
Моб: +359 879 078361
E-mail: info@allrussia.eu


Skype:  daripetisheva
Skype:  y_miteva
Skype:  stoyanov_d

Адрес:  
Варна 9000, Бъргария 
ул."Преслав" № 46

 

 Copyright © 2010. Elitaire Ltd. - Всички права запазени - Created by: izberisi.com