Услуги

Самолетни билетиСамолетни билети

Пътуването от България за Русия и обратно със самолет е доста улеснено в наши дни и може да се осъществи при много благоприятни условия. Освен редовните полети, които се увеличиха през последните години с откриването на нови линии до летища Варна, Бургас и Пловдив, през по-голямата на част на годината има интензивни чартърни програми, които разшириха спектъра на предлагането и направиха пътуването до Русия лесно, удобно и най-важното - достъпно.

 

Защо ние

Нашата компания има богат опит в работата с авиокомпаниите и операторите на чартърни полети от Русия и предлага практически пълната гама от тези услуги, като дестинации, авиокомпании и полети. Създадената от нас и изцяло касаеща билетите отделна марка E-Ticket Centre е известна на огромен брой български и руски туристически агенции, които се възползват от нашите услуги на този пазар.

 

Поради факта, че предлагаме полети до Русия от 4 български летища, а именно Варна, Бургас, Пловдив и София, ние сме в състояние да предложим изгодни програми, които са още по-добре съобразени с нуждите на нашите клиенти, с излитане от най-близкия до тях град.

 

Нашите най-важни предимства, които предлагаме на своите клиенти:

1.Пълна гама от практически всички възможни чартърни и редовни полети които се осъществяват във всеки един период на годината от и до Русия;

2.Винаги максимално изгодни ценови предложения, продажби в дълбочина;

3.Най-актуална информация за всички възможни варианти за пътуване със самолет от Русия за България и обратно – разписания, маршрути, наличност на свободни места, актуални цени, промоции и специални предложения;

4.Ясни правила за резервации и продажба на самолетни билети на чартърните полети, бърза обработка на всички заявки, коректно отношение към клиенти и партньори;

5.Лесен, бърз и удобен начин за резервиране;

6.Гъвкави форми на разплащане  – от банкови преводи до плащания с кредитни карти,в това число улеснена система за бързо плащане от клиенти на територията на Русия.

 

Печеливши решения

Нашата компания предлага на агенти, туроператори и корпоративни клиенти чартърни вериги , блок-места на чартърните полети или единични чартърни полети от Русия за България през всички сезони на годината.

Честотата на чартърните полети, особено през активните летен и зимен сезони, но и в междусезонието са предпоставка за изключителното разнообразие на комбинации и варианти за пътуване в двете посоки. Така от нашите предложения могат да се възползват, както клиенти, предприемащи частни пътувания при свои близки, така и бизнесмени, които отиват на кратки посещения по работа, българи, които са избрали Русия като екскурзионна дестинация и много други.

Особено атрактивни са еднопосочните билети на чартърните полети в началото и в края на сезона, а и през активните месеци, когато на определени дати има по-голямо количество непродадени от туроператорите седалки.

 

Чартърните и редовните полети между Русия и България се изпълняват от утвърдени авиокомпании, като  – България Ер, Аерофлот, S7 Airlines, Россия, Трансаеро, Уралски авиолинии, Татарстан, Аерофлот-Дон и редица други. Предлагаме сезонно или целогодишно полети от 4 български летища – София, Пловдив, Варна и Бургас, а единични чартърни полети от Русия могат да се правят и до летище Горна Оряховица.

 

За контакти

За всички въпроси, касаещи Вашият полет до Русия или обратно, не се колебайте да се свържете с нас чрез формата за запитване, по телефона или като ни посетите в нашият офис във Варна.

 
Тел: +359 52 61 59 49  
        +359 52 61 30 40  
        +359 52 91 74 64
Моб: +359 879 078361
E-mail:
info@allrussia.eu

Skype:  daripetisheva
Skype:  y_miteva
Skype:  stoyanov_d

Адрес:  
Варна 9000, Бъргария 
ул."Преслав" № 46Copyright © 2010. Elitaire Ltd. - Всички права запазени - Created by: izberisi.com