Виза информация

Многократна годишна бизнес виза

Бизнес Виза за Русия - многократна делова виза

Многократна делова виза за Русия се издава на чужд гражданин заминаващ за Руската Федерация с делова цел. Многократната бизнес виза за Русия е многократна със срок до 1 година.

За безплатна консултация се относно Бизнес Виза за Русия се свържете с нас

За оформяне на делова виза е необходимо в Консулския отдел да се представят следните документи:

  1. Ксерокопие на първата страница на паспорта ;
  2. Една снимка;
  3. Попълнена визова анкета;
  4. Оригинал на поканата на бланка на МВнР (Министерство на външните работи) или на ФМС (Федерална Служба Миграция) на Русия.


Като основание за получаване на бизнес виза за Русия може да се предостави оригинал на писмена покана от руско юридическо лице, компания, организация, предприятие, учреждение, държавни и местни органи на РФ, организационни комитети на търговско-промишлени изложби, конференции и симпозиуми,
провеждани на територията на Руската Федерация, с покана за конкретния чужденец. Изискванията към такъв вид писма са изложени в раздел "
Облекчаване издаването на визи".
Основание за издаване на визи се явяват указанията, получени по телекса от Консулския Департамент на МВнР на Русия, изпратени в Консулския отдел по каналите за връзка на МВнР.
Непрекъснатото пребиваване на чужд гражданин на територията на Руската Федерация по многократна делова виза със срок на действие до 1 година не може да превишава 90 дни в рамките на всеки период от 180 дни.


Цена: 395 лева /Полагане на визата в рамките на 10-12 работни дни, цената включва
визова поддръжка и такса обслужване/сервизна такса на Визовия център/ 

За редовни клиенти предлагаме намаление от 8% от цената на тази виза. Намалението на важи за агенти.

За въпроси и запитвания, не се колебайте да се
свържете с нас:
052 61 30 40
052 61 59 49
052 91 74 64
0879 078361
info@allrussia.eu






Copyright © 2010. Elitaire Ltd. - Всички права запазени - Created by: izberisi.com