Услуги

Изложения

Изложения в Русия, Москва, Санкт Петербург и други градове

Всяка година изложенията и панаирите, които се провеждат в Москва и Санкт-Петербург привличат огромно количество гости и изложители от цял свят, включително и не малък брой български фирми.

Участвайте...

Най-интересните изложения в Русия се провеждат в туристическата, модната, строителната, бижутерийната индустрия и екоиндустрията. Основните изложбени центрове в Москва са: „Экспоцентр”, „Крокус Экспо” и „Тишинка”, а в Санкт-Петербург съответно са: „Лен Экспо” и „Петеррбургский СКК”. (връзки към съответния център на сайта). Най-посещаваните изложения са изложенията за недвижими имоти, строителство, туризъм, отдих и спорт, вина и гастрономия, като най-известните от тях са: „Болгарский дом”, „Real Tex/Инвестиции.Строителство. Невижими имоти”, Invest Property Show,  Moscow Boat Show, “Евро Мебел”, „Лов.Риболов.Отдих”, „Упаковка”, „Карта Вин” и много други изключително интересни изложения в Русия, които със сигурност нашите фирми трябва да посетят.

...ние се ще се погрижим за организацията

Въпреки явния интерес към тези изложения, българските изложители и посетители не винаги  успяват бързо, лесно и безпроблемно да организират своето пътуване в  Русия, поради факта, че са заети с организацията на своите представяния по време на тези изложения. Това е сложен процес, който отнема много време и средства за всяка фирма. Търсенето на различни оферти за евтини самолетни билети до Русия , настаняване в подходящи хотели, трансфери  и много други допълнителни услуги с цел да се направи едно икономично и комфортно пътуване, не винаги се оправдава.

Туристическа фирма Елитер ООД предоставя цялостната организация на пътуването в Русия на нашите индивидуални и корпоративни клиенти, участващи в различни изложения в Москва и Санкт Петербург от различни браншове. Ние предоставяме възможност на нашите клиенти след като се запознаят с предлаганите от нас услуги на нашият сайт, да избират самостоятелно варианти за настаняване в различни многобройни хотели в Москва, Санкт-Петербург и цяла Русия. Като предложенията са от луксозни петзвездни хотели до популярни бюджетни и евтини хотели от категорията 2-3 звезди на конкурентни цени. Предлагаме евтини самолетни билети за Русия за конкретните периоди, организираме трансфери, които са така важна част от комфортното пътуване на нашите клиенти. Задължителната част от пътуването е получаването на виза за Русия. Нашите компетентни служители ще се съобразят с изискваната за Вашата конкретна цел руска виза и ще съдействат за нейното изготвяне. Помислили сме и за това, че всеки има нужда от разпускане, особено след успешно преминала натоварена делова програма. Всеки наш клиент може да подбере и да заяви екскурзия, за да посети едни от най-красивите места в Москва и Санкт-Петербург, по време на изложенията в които участва. Самостоятелно или с наша помощ, пътуванията на нашите клиенти ще бъдат организирани безупречно, съобразени с техните желания и изисквания, според техния бюджет и на конкурентни цени.

За резервации

За да организирате Вашето пътуване в Русия, Вие можете да използвате формата за „Запитване” на нашият сайт, чрез която да опишете вашите изисквания и да зададете Вашите въпроси към нас. След като посочите периода за настаняване в хотел, веднага ще ви дадем конкурентна цена на предлаганите от нас услуги за конкретния период.  Ако предпочитате личен контакт с нас можете да посетите нашият офис, да ни пишете на e-mail или да се обадите на следните телефони посочени на нашият сайт. Нашите коректни коллеги с дългогодишен опит винаги ще отговорят на Вашите въпроси, ще Ви насочат към правилният избор и ще Ви предоставят конкурентна цена.

 

За контакти
Тел: +359 52 61 59 49  
        +359 52 61 30 40  
        +359 52 91 74 64
Моб: +359 879 078361
E-mail: info@allrussia.eu

Skype:  daripetisheva
Skype:  y_miteva
Skype:  stoyanov_d

Адрес:  
Варна 9000, Бъргария 
ул."Преслав" № 46

 Copyright © 2010. Elitaire Ltd. - Всички права запазени - Created by: izberisi.com