Услуги

Екскурзии на място

Екскурзии в Москва и Санкт Петербург - екскурзии на място

Освен „Пакетните екскурзии”, ние предлагаме на нашите клиенти и „Екскурзии на място” в Москва, Санкт Петербург и други градове на Русия.

Нови индивидуални впечатления

„Екскурзиите на място” в градовете в Русия са интересна възможност за всички посетители на Русия. Особеностите на този вид услуга са в това, че екскурзиите, които се предлагат не са включени в пакет, могат да се поръчват индивидуално, без да се налага да се събира група и са подходящи за широк кръг от клиенти. Екскурзиите са базирани на най-посещаваните исторически места в Москва и Санкт-Петербург и историческите градове около тях и представят техните многобройни забележителности. Всяка една от тези екскурзии може да се поръча самостоятелно във вида в които е представена на нашия сайт.

Всеки един наш клиент, който пътува в Русия с туристическа, бизнес или друга цел може да се възползва и да поръча и обогати програмата си с една или няколко на брой такива екскурзии. Ако искате да съставите своя „Пакетна екскурзия”, непременно подберете и добавете сами  „екскурзиите на място”,  които представляват най-голям интерес за Вас.

Бъдете специални

Услугата „Екскурзии на място”  в Русия дава възможност на всеки наш клиент да се почуства специален - клиентът ни преценява дали да бъде в група от двама души, т.е. той, заедно със своя партньор или спътник, или в малка група от 6 и 10 души. Екскурзоводите за тези екскурзии в Русия са индивидуални, съответно за 2, 6 и 10 души. Предимството да разполагаш с индивидуален екскурзовод за твоята мини-група предоставя усещането за комфорт, самостоятелност и индивидуалност. Още повече – провеждането в малки групи позволява спокойното, гъвкаво и съобразено с нуждите на всеки клиент провеждане на екскурзията, а информацията за Русия и забележителностите, поднесена от екскурзовода е достъпна за всеки слушател.

„Екскурзиите на място” в Русия могат да се планират от нашите клиенти с и без транспорт. Нашите клиенти могат сами да организират и избират транспорта, с който ще се придвижат до съответното място на провеждането на екскурзията, или да изберат екскурзията с включен транспорт. В цените на екскурзиите е включен съпровод на екскурзовод на руски език и входни такси за посещаваните обекти. „Екскурзиите на място” в Русия се предлагат целогодишно на нашите клиенти в удобно за тях време. По желание и срещу доплащане, можем да предоставим и екскурзоводско обслужване на български език.

Организация на екскурзиите на място в Русия

С помощта на търсачката към тази категория услуга, всеки клиент може да филтрира своето търсене според Дата, Град и Цена. В описанието на всяка една от тези екскурзии има връзка към града, в който се провежда екскурзията. Към всяка екскурзия има и описание, което позволява на нашите клиенти да получат първоначална информация. За да се планира правилно почивката на всеки наш клиент, е посочено времето за провеждане на всяка екскурзия.

 

Цените на екскурзиите важат при предварителна поръчка и записване и е необходимо да бъдат заплатени предварително в България в нашия офис или по банков път.

За резервации

За да резервирате „Екскурзия на място” в Русия, Вие можете да използвате формата за „Запитване”. При запитване за конкретна екскурзия, моля посочете задължително за колко човека искате да бъде проведена – 2, 6, 10 или друг брой и в най-кратки срокове ние ще Ви потвърдим цена. Винаги можете да се обърнете към нас и директно на посочените телефони, да ни посетите в офиса ни във Варна или да ни пишете e-mail. Нашите сътрудници с дългогодишен опит винаги ще отговорят на Вашите въпроси и ще Ви насочат към правилният за Вас вариант.

 

За контакти
Тел: +359 52 61 59 49  
        +359 52 61 30 40  
        +359 52 91 74 64
Моб: +359 879 078361
E-mail: info@allrussia.eu

Skype:  daripetisheva
Skype:  y_miteva
Skype:  stoyanov_d

Адрес:  
Варна 9000, Бъргария 
ул."Преслав" № 46

 

 

 Copyright © 2010. Elitaire Ltd. - Всички права запазени - Created by: izberisi.com