Услуги

Екскурзии в Русия

Екскурзии в Русия

 

Едни от основните продукти, предлагани от нашата компания това са  разнообразните екскурзии в Русия, на които е отделено специално място и на сайта. Разнообразието от редовни и чартърни полети от няколко български летища до редица градове на Русия дава възможност да се предложат  различни програми на екскурзии до Москва и Санкт Петербург, както по продължителност, така и по съдържание, а наличието на всички елементи от тези пакетни екскурзии в Русия в портфолиото ни от услуги ни позволява да правим както стандартни, така и съобразени с конкретното желание на клиентите комбинации.

 

Портфолио от Екскурзии в Русия

Кои са най-характерните акценти в нашето предлагане:

 

Разнообразие

Основни екскурзионни дестинации са столицата на Руската Федерация – Москва и градът с най-интересните културни и исторически паметници – Санкт Петербург.  За тях имаме разработени както самостоятелни екскурзии с различен характер и продължителност, така и комбинирани екскурзии, които дават възможност на клиентите в рамките на едно пътуване да се запознаят със забележителностите и на двата града;

Специален продукт е екскурзията в Русия „Золотое кольцо”. Това е един от най-интересните маршрути в Русия, включващ цяла поредица от градове и културни обекти, играли важна роля в историята на страната през средните векове. За него сме заложили примерен вариант за екскурзия, който може да бъде конкретизиран и разработен по-подробно предимно за организирани групи от ученици или възрастни, поради дължината на маршрута /над 700 км/ и богатото съдържание на програмата. Може да се предложи и във вариант за екскурзия за индивидуални туристи.  

 

Богата екскурзионна програма – оптимални цени

Представените на сайта екскурзии в Русия са разработени от наши специалисти на базата на предложенията на приемащите руски туроператори, които обезпечават цялостното обслужване на територията на Русия. В различните си варианти те дават възможност в рамките на ограниченото време да се постигне висок познавателен ефект при оптимално съчетание между съдържание и пакетна цена. Подборът на руските ни партньори, които са сред най-утвърдените туроператори в Русия е гаранция за качество и надеждност на предложените програми на екскурзии в Москва, Санкт Петербург и други градове на Русия.

 

Индивидуални решения

Предложените стандартни екскурзии в Русия могат да се квалифицират и като препоръчителни – на базата на тях клиентите с помощта на нашите сътрудници имат пълната свобода да моделират своя собствена програма при удачното използване на всички елементи, които се предлагат от нашата компания и като отделни услуги – самолетни билети, екскурзии на място, трансфери, хотелско настаняване, посещение на културни и делови прояви и др.

Характерен момент от предлаганите програми е обстоятелството, че независимо от броя на участниците в екскурзията, за тях е осигурен специален екскурзовод, който води обслужването на руски език, като има и допълнителна опция за екскурзовод с български език. В някои от вариантите се предвижда присъединяването на клиентите към руски или други чуждестранни сборни групи с цел оптимизиране на цената. С цел оптимизиране на пакетната цена по-голямата част от програмите са предложени в три ценови варианта – за минимум 2 души, група от минимум 6 човека и група минимум от 10 човека. За групи над 15 участника се прави специална калкулация на базата на конкретния състав на групата.

 

Гъвкавост

Като правило пакетните програми за екскурзии в Русия са с изведени извън пакетната цена самолетен билет и консулска такса, които се заплащат допълнително. Предимството на това е гъвкавото използване на широкия избор от възможности за ползване на редовни и чартърни полети до Русия, което от своя страна има важно значение при опитимизирането на крайната пакетна клиентска цена. Всяка от програмите може да бъде с тръгване в произволно избран ден от седмицата, но с оглед  на традиционната практика на чартърните компании  в Русия препоръчително е за периода от края на май до края на септември да се ползват като стартови дни от двете морски летища Варна и Бургас съответно: за Москва – понеделник и петък, а за Санкт Петербург – вторник и петък.

 

За делови пътувания и уикенди в Русия е предназначен нашият бизнес пакет, който включва минимално необходимите елементи – самолетен билет хотелско настаняване  в Русия и медицинска застраховка. Той дава възможност да се направи пътуване по най-оптимален начин, в зависимост от целта и предпочитанията на пътуващите бизнесмени, в това число за онези, които имат годишни делови визи за Русия. Този продукт е подходящ за кратки престои, при участие в специализираните изложения, в Русия предлагани на нашия сайт или по други поводи. На клиентите ориентирани към него препоръчваме да следят постоянно актуалните промоции, които ще бъдат представяни в рубриката ни „топ оферти”. Както при всички останали програми и тук клиентите могат да обогатят своя престой с допълнителна заявка за екскурзии на място, трансфери, културни прояви, а и по-изискан подбор на хотелски и др. услуги в Русия.

 

За резервации

За да резервирате Пакетна екскурзия в Русия, Вие можете да използвате формата за „Запитване”. При запитване за конкретна екскурзия, моля посочете задължително за колко човека искате да бъде проведена – 2, 6, 10 или друг брой и в най-кратки срокове ние ще Ви потвърдим цена на екскурзията и цена на най-изгодния възможен към момента вариант за полет. В случай, че искате да обогатите програмата си с допълнителни екскурзии на място в Москва и Санкт Петербург, моля разгледайте секция „Екскурзии на место” и напишете наименованията на тези, които бихте желали да включите. Възможно е да променяте зададените в програмата хотели, екскурзии и т.н., което ще рефлектира и върху крайната цена на екскурзията. Винаги можете да се обърнете към нас и директно на посочените телефони, да ни посетите в офиса ни във Варна или да ни пишете e-mail. Нашите сътрудници с дългогодишен опит винаги ще отговорят на Вашите въпроси и ще Ви насочат към правилният за Вас вариант:

 

За контакти
Тел: +359 52 61 59 49  
        +359 52 61 30 40  
        +359 52 91 74 64
Моб: +359 879 078361
E-mail:
info@allrussia.eu

Skype:  daripetisheva
Skype:  y_miteva
Skype:  stoyanov_d

Адрес:  
Варна 9000, Бъргария 
ул."Преслав" № 46

 Copyright © 2010. Elitaire Ltd. - Всички права запазени - Created by: izberisi.com