Услуги

Визи

Визи за Русия

Елитер ООД е една от фирмите на българския туристически пазар, които предлагат помощ, консултация и съдействие за изготвяне на визи за Русия на български граждани. Въпреки, че офисът на фирмата е във Варна, ние успяваме да бъдем от полза за клиенти от цялата страна -  приемаме и изпращаме документи чрез куриерски фирми от и до желния от клиента адрес.

В раздела „Визи за Русия” ще намерите информация за всички видове руски визи. Визите които предлагаме са: Туристическа виза, Двукратна бизнес виза, Многократна годишна бизнес виза и  Транзитна. Съдействаме и за издаването на Работна, Частна, Хуманитарна и Учебна визи за Русия.

В раздела са описани Общите положения и информация, която е необходима на клиентите. Общите положения дават информация за видовете визи, кой и как се освобождава от заплащането на визовите услуги, опростеният ред за издаване на визи за Русия /връзка от Обща информация към сайта на консулството/ и много други въпроси свързани с издаването на виза за Руската Федерация.

 

Визова поддръжка или защо сме полезни

За всички въпроси свързани с издаването на виза за Русия ще получите Безплатна информация и консултация. За тази цел в този раздел е направена връзка към контактите на фирмата.  

Към всеки вид виза за Русия е направено описание за това, за колко време се издава една виза и в какъв срок, необходимите документи които трябва да се представят в консулския отдел и цената за полагане на визата и Визовата поддръжка /връзка/. Чрез услугата ни Визова поддръжка клиента избягва затруднението в попълването на необходимите документи, а с помощта на нашата консултация и съдействие по-лесно се справя с редицата изисквания, с които той не е запознат. Благодарение на този вид услуга клиентите ни се освобождават от необходимост да присъстват лично при подаването и получаването на готовите документи и не се сблъскват с възможните пречки при оформянето им, като същевременно пестят ценно време.

Когато клиента е във Варна, неговото присъствие в нашия офис е задължително за полагането на личен подпис върху Визовата анкета. Ако клиентът няма възможността да присъства лично, може самостоятелно да изтегли Визовата анкета от сайта на Посолството на Руската Федерация, да я подпише и да ни изпрати необходимите документи с куриер. Освен помощ и консултиране на клиента при попълването на Визовата анкета, нашите компетентни сътрудници ще оформят всички други необходими документи, които се изискват за пребиваването на клиентите ни в Русия. Внасяме и получаваме готовите документи в Консулството на Руската Федерация и доставяме готовите документи по удобен за клиентите начин.

Изискване за пребиваване на български граждани на територията на Руската Федерация е задължителната медицинска застраховка. Нашите клиенти имат възможност да я направят при нас, без да се ангажират с това допълнително изискване или да си направят застраховката самостоятелно.

 

За контакти и безплатна консултация за визи за Русия:


Тел: +359 52 61 59 49  
        +359 52 61 30 40  
        +359 52 91 74 64
Моб: +359 879 078361
E-mail: info@allrussia.eu

Skype:  daripetisheva
Skype:  y_miteva
Skype:  stoyanov_d

Адрес:  
Варна 9000, Бъргария 
ул."Преслав" № 46

 

 Copyright © 2010. Elitaire Ltd. - Всички права запазени - Created by: izberisi.com