За нас

За нас

За „All Russia a la carte”
“All Russia a la carte”  е отделна търговска марка на българската туристическа компания Елитер ООД. Фирмата е регистриран туроператор и турагент и притежава лиценз номер РКК-01-06059.

Кои сме ние
Фирма „Елитер” ООД с лиценз за Туроператор и Турагент номер РКК‐01‐06059, е основана през 2007 г. и е типичен представител на семейния бизнес. В мениджърския състав на фирмата участват професионалисти с международни квалификации като някои от членовете разполагат с 20‐годишен опит на ръководни позиции в едни от най‐реномираните туристически фирми в България, в сфери като incoming, outgoing, хендлинг сървис, чартърните и автобусни програми, в сферата на маркетинга и продажбите.

Как работим
Фирматa поставя акцент върху индивидуалните програми, детайлите в обслужването, нови и перспективни туристически услуги, като цялостното предлагане на услугите е базирано на индивидуално разработени (made‐to‐measure) за всеки клиент решения. Именно този наш индивидуален подход и подбора на партньори, гарантиращи високи нива на клиентско обслужване на място, ни дават възможност да печелим доверието и да надминаваме очакванията на нашите взискателни клиенти.

Нашата стратегия
От 2007-ма година Елитер ООД следва стратегия за създаване, развиване и маркетиране на отделни свои направления под собствени отделни марки. Освен настоящия проект, бизнесът на компанията обхваща дейности като вътрешен и външен туризъм под името Elitaire Luxury Travel Services, яхти под наем (под името “All7Seas” www.all7seas.com), ВИП трансфери и екскурзии с Мерцедеси S-класа (под името “S-Class Rental” www.sc-rent.com), изключително силно развитото направление за продажба на чартърни самолетни билети под името E-Ticket Centre и други.

За развитието на всяко от нашите направления, ние инвестираме в привличането на опитни специалисти, които да гарантират правилната работа и високо ниво на обслужване на клиентите. За правилния подход и работа на фирмата свидетелстват и нашите резултати – през последните 3 години консолидираните продажби и печалби на фирмата нарастват със стабилни темпове от минимум 100 % на година, сравнено с предходната. И през 2011 година, летвата която сме поставили е висока – ръст от минимум 80% сравнено с резултата за 2010-та година.

Защо ние
„All Russia a la carte” е направление на фирмата със собствена марка, което изпълнява всички функции на типичен туроператор изцяло специализиран върху предлагането на дестинация Русия, но без да е отделно юридическо лице. Зад „All Russia a la carte” стои вече изградената репутация  на Елитер ООД във всички нейни останали направления, което е гаранция и задължение за високото качество на работа в предлагането на туристически услуги в Русия. Освен богатото портфолио и дългогодишен опит в предлагането на тази дестинация, предимство за работа с нас са изградените надеждни взаимоотношения с водещи туроператори в Русия.

Полезни за клиента
Проектът „All Russia a la carte” е насочен както към индивидуалния клиент, така и към клиенти предпочитащи групови пътувания. Постарали сме се да предоставим и много полезна информация, тъй като сме сигурни, че доста хора тепърва ще научат повече за Русия като дестинация и ще решат да видят многобройните и забележителности. Предоставили сме възможност за максимално гъвкав подбор на програми, но и на отделни услуги – тоест дори вече да имате билет и виза, Вие можете да намерите допълнителна услуга на нашия сайт, която да поръчате отделно, например екскурзия на място в Москва. Можете сами да формирате пакети, избирайки сами елементите които искате те да включват – интересните за Вас екскурзии, желания хотел и т.н. При нас ще получите всички услуги необходими за Вашето пътуване до Русия от първа ръка – ние предлагаме директно чартърните билети, сами внасяме в Р.К документите за визите, работим директно и в предлагането на услуги на място. За всички въпроси касаещи Вашето пътуване в Русия, просто се обърнете към нас за съвет или информация.

Полезни за агента
Освен за нашите клиенти, ние сме готови да бъдем от помощ на нашите агенти. Разработили сме гъвкави предложения за сътрудничество както с турагенти желаещи да продават нашите програми, така и с туроператори, които желаят да формират собствени продукти. Свържете се с нас за повече информация.

Разработили сме изключително гъвкава партньорска програма и за компаниите които проявят желание за сътрудничество с нас по всяко едно от останалите направленията на фирмата. 

С пожелание за успехи,

Екипът на Елитер ООД

 


Copyright © 2010. Elitaire Ltd. - Всички права запазени - Created by: izberisi.com!