Международен Изложбен Център "Крокус Экспо"

Домакин: Москва
Дата на провеждане: 05.04.2016 - 07.04.2016

Официалното откриване на първия павилион на изложбения център «Крокус Экспо» се състои на 18 март 2004 година и става главно събитие на годината в сферата на изложбения бизнес, привличащ огромно внимание от страна на държавни лица, пресата и бизнес-общностите.

Международният изложбен център МИЦ «Крокус Экспо» е проектиран и построен в съответствие с най-високите международни архитектурни стандарти с използването на съвременни строителни материали. Неговото основно предназначение е провеждането на крупни международни изложения от различен профил с участието на руски и иностранни компании.По настояще  «Крокус Экспо» се явява един от най-крупните и перспективни изложбени центрове в света.

В трите изложбени центъра са разположени 19 експозиционни зали (павилион 1, павилион 2, павилион 3), техническото оборудване на които съответства на последните международни стандарти , 49 зали за конференции (павилион 1, павилион 2, павилион 3), оборудвани с всичко необходимо за провеждането на конгресни мероприятия, презентации, семинари, ултра-съвремененна конгресна зала «Крокус Сити Холл» за 6200 места, зали за преговори.

За удобство на посетителите между павилионите на  «Крокус Экспо» са направени покрити подлези, оборудвани с травелатори („бягащи пътеки”), което позволява да се спести време за разглеждане на експозициите, разположени на цялата изложбена площ.  
МИЦ «Крокус Экспо» притежава отлично развита инфраструктура: в павилионите на изложбения център са разположени отдели на «Сбербанк» и «Крокус Банк», сервизни центрове, помещения за хранене (фуудцентрове), кафе и ресторанти конференции (павилион 1, павилион 2, павилион 3), пунктове за поръчване на такси, гардероб, митнически пост и такелаж услуги.
На входа на всяка изложбена зала и на фуудцентровете са разположени универсални мултимедийни терминали, помагащи на посетителите на МИЦ «Крокус Экспо» по-лесно да се ориентират както в павилионите на изложбения център, така и на всяко отделно изложение.
Най-новите системи за безопасност осигуряват на организаторите и експонентите спокойствие в условие на работа в период на провеждане на изложенията, а същао така по време на монтаж и демонтаж. Услугите на охраната се разпространяват на изложението изцяло, но едновременно с това могат да се поръчват отделно осигуряване на безопасност за всеки стенд по отделно.
МИЦ «Крокус Экспо» е разположен от външната страна на МКАД (65-66 км). Към павилионите на комплекса водят няколко удобни магистрали.
Безплатни парко-места: срещу комплекса е разположен паркинг за 20 000 места, а трети павилион разполага с допълнителен паркинг за 6000 места.

Адрес:
143400, Московска област, гр. Красногорск,  п/о “Красногорск-4”, а/я 92, 65-66 км МКАД, Торгово-выставочный комплекс (ТВК) , корпус №2, МВЦ “Крокус Экспо”.

Метро станции: Тушинская (Tushinskaya) , Мякинино (Myakinino), Щукинская (Schukinskaya)

СПРАВОЧНА СЛУЖБА МВЦ (МИЦ) "КРОКУС ЭКСПО"
Тел: + 7 (495) 727-2626

http://www.crocus-expo.ru/
Карта на местността


Вижте по-голяма карта

ЗапитванеCopyright © 2010. Elitaire Ltd. - Всички права запазени - Created by: izberisi.com!