Хотели

Радиссон Соня

гр. Санкт Петербург
Единична стая
Цена от : 105,00 eur

Център: 0.0 км.
Метро: 0.0 км.
Двойна стая:
Цена от 129,00 eur

ЖП Гара: 0.0 км.
Летище: 0.0 км.
Резервирай
Местоположение
Това е единственият хотел проектиран като отражение на шедьовъра на Достоевски "Престъпление и наказание". Целия интериор е свързан с книгата и автора, дори надписите на вратите носят извадки от текста на книгата, така че когато човек върви по коридорите той може да чете откъси от книгата. Хотелът носи името на Соня Мармеладова /една от героините на романа/. Това е хотел 4 звазди плюс, който съчетава модерните технологии и руските традиции. Дърво, камък, естествени тъкани, класически и традиционни художествени мотиви са използване в интериора. Хотелът се радкрива през гостите подобно на книга - със свой пролог, спиращо дъха действие, мисли и чувства на героите и епилог.

Адрес 
5/19 Литейний проспект, Санкт Петербург, Русия, 191036.

Метростанция
Чернишевская

Настаняване
Хотелът предлага 173 стаи от 4 категории, които имат специално име, кореспондиращо с философията на хотела: Стандарт - съвест, Ревал - любезност, Екзекютив - възраждане, Сюит - его. Всички стаи имат: безжичен интернет, индивидулен клима контрол, телефон, сейф, прибор за чай/кафе, минибар, бюро, макияж огледало, сателитна телевизия. 

Специфика
 
Единственият тематичен хотел в града. Отлична комбинация на съвременен и традиционен стилове. Топ клас обслужване. Необикновена атмосфера и изключително гостоприемство.

Инфраструктура
 
Метаморфос ресторант - ресторантът е рищно декориран в унисон с общата концепция на хотела. Менюто /което изглежда като книга/ включва голяма разнообразие от ястия на руската /в това число традиционни и исторически рецепти/ и европейската кухня.
На територията на хотела има също Фитнес център и турска баня.

Бизнес условия
 
Хотелът предлага всички условия за провеждане на семинари, конференции и срещи. Има 4 конферентни зали с капацитет от 8 до 65 места и вътрешен двор за официални вечери и банкети. Всички зали са напълно оборудвани.

Други услуги
 
24/7 рум сервис
Ранна закуска - от 04.30 часа
Банкомат
Служба такси
Събуждане по телефона
Пране и почистване

*Обявените "цени от" са ориентировъчни и подлежат на потвърждение.За потвърждение на актуални цени и наличие на места за конкретен период не се колебайте да се свържете с нас:

За контакти:
052 61 30 40
052 61 59 49
052 91 74 64
0879 078361
info@allrussia.euКарта на местността


Вижте по-голяма карта

ЗапитванеCopyright © 2010. Elitaire Ltd. - Всички права запазени - Created by: izberisi.com