Хотели

Смолнинская

гр. Санкт Петербург
Единична стая
Цена от : 76,00 eur

Център: 2.5 км.
Метро: 2.0 км.
Двойна стая:
Цена от 89,00 eur

ЖП Гара: 2.5 км.
Летище: 16.5 км.
Резервирай
Местоположение
Хотелът е разположен в историческия център на града, срещу големия шедьовър Храмът "Смолни" и идеално място за бизнес и почивка. Този внушителен хотел е единственият разположен в административния район и е охраняван денонощно. Изящният интериор на хотела е оригинален, в това число Супериор апартамента, който е с изглед към "Смолни". Интериорът е смесица от класически мебели, съчетани със съвременни удобства. Стаите са големи и предлагат всички условия, които могат да се очакват. Отлична комбинация между съвременния европейски стил и руските традиции. Всички услуги, които предлага хотела са от най-висока на класа на световното гостоприемство.

Адрес
 
22, Тверская улица, Санкт Петербург, Русия

Метростанция
Чернишевская

Настаняване 
53 стаи с мебели по специална поръчка, покритие от златиста коприна по стените, фино постелно бельо, сателитна телевизия /повече от 40 канала/, минибар, международна телефонна връзка, интерактивна телевизия, интернет достъп, халати за баня и чехли, сешоар. Баните са облицовани с мрамор и са със санитария на Якоб Делафон и Густавсберг.
Видове стаи:
Стандартни единични стаи
Стандартни двойни стаи
Джуниър сюит
Екзекютив сюит

Инфраструктура
 
Ресторант "Смолнинский" - добър избор с великолепна селекция от ястия и отбрани вина.
Ресторант "Петровский и Романовский" - предлага европейска и класическа френска нухня.
И трите ресторанта са изпълнени в класически стил
.
Фитнес център
Предлага освежаващи и възстановяващи процедури, няколко вида масажи и условия за подобряване на жизнения тонус. Може да се възползвате от персонален фитнес треньор, модерно фитнес оборудване и тренировъчни уреди. В центъра можете да намерите един от най-мощните познати вертикални солариуми, а също така да опитате от голямото разнообразие от слънцезащитни масла и кремове.

Бизнес услуги 
Съвременният конгресен център е оборудван с всички необходими технически средства и дава широки възможности на посетитетлите за провеждане на всякакъв род бизнес прояви - конференции, презентации, преговори и заседания.
Голяма конферентна зала - 100 кв.м и капацитет до 80 места.

*Обявените "цени от" са ориентировъчни и подлежат на потвърждение.За потвърждение на актуални цени и наличие на места за конкретен период не се колебайте да се свържете с нас:

За контакти:
052 61 30 40
052 61 59 49
052 91 74 64
0879 078361
info@allrussia.euКарта на местността


Вижте по-голяма карта

ЗапитванеCopyright © 2010. Elitaire Ltd. - Всички права запазени - Created by: izberisi.com!