Хотели

Арбат

гр. Москва
Единична стая
Цена от : 166,00 eur

Център: 2.0 км.
Метро: 0.0 км.
Двойна стая:
Цена от 196,00 eur

ЖП Гара: 5.0 км.
Летище: 29.0 км.
Резервирай
Местоположение
Хотел "Арбат" е открит през 1960 година, а през 2005 г. е присъединен към веригата Президент Хотелс. Разположен е в историческия център на Москва на единия края на Стария Арбат. Гостите, които изберат този хотел ще попаднат една част на града, която давда широки възможности за размлечения и запознаване със забележителностите на руската столица и култура. Вътрешният двор на хотела има живописна лятна тераса в стил 19-ти век с улични лампи и удобни мебели от ковано желязо, а също така лениво ромонящ фонтан, който помага на гостите да се откъснат от шумотевицата на градския живот. Основните летища са съответно: Щереметево - 32 км; Домодедово - 46 км; Внуково - 29 км.

Адрес 
12, Плотников переулок, Москва,121002, Русия

Метростанция
Смоленская

Настаняване 
TХотелът има 103 стаи от следните категории: стандарт, делукс, джуниър сюит и тристайни апартаменти с изглед към уличката или към вътрешния двор на хотела- Всички стаи са оборудвани с всички съвременни удобства като телефон, интерактивна телевизия, сейф, минибар, санитарен възел, вентилатор.

Специфика 
Перфектно местоположение за отези, които искат да почувстват атмосферата на миналото отсядайви в централната част на Москва.

Инфраструктура 
  
Ресторант "Арбат"
Интериора на ресторанта е оформен в аскетичен стил с лека нотка на разкош. Залата е декорирана с огледала, дърво и мрамор. Превъзходна кухня за най-взискателните познавачи е една от най-отличителните черти на този на ресторант. В добавка на гостите се предлага сърдечна атмосфера и чудесно обслужване. При хубаво време в духа на добрите традиции на Стария Арбат се отваря лятната тераса. Тук посетитетлите могат да се насладят на вкусните и сочни "Шашлици" с чаша изискано вино, а малките цметни лехи, зелените дървета и ромона на водата ще ги накарат да забравят за кратко, че са в центъра на мегаполис.
Лоби бар
Отворен е денонощно, предлага стандартен набор от безалкохолни напитки и алкохол, а така също кафе и елитни сортове чай, тонизиращи коктейли и учудващо апетитни тестени продукти.

Бизнес услуги
 
Хотелът предлага всички необходими условия за конгресни прояви, обучения, заседания и конференции. Има няколко конферентни и заседателни зали напълно оборудвани с необходимите удобства за провеждани на бизнес събития. 
Зала "Скрябин" - 110 места
Зала "Пушкин" - 100 места
Зала "Барок" - 30 места
Заседателна зала - 20 места
ВИП заседателна зала - 6 места
Зимна градина - 20 места
За гостите на хотела работи професионален бизнес център.

Услуги на бизнес центъра:
Високоскоростен интернет
Безжичен интернет достъп
Възможности за включване на лаптоп
Възможност за включване на допълнителни устройства
Копирни услуги
Ламиниране
Подвързване
Сканиране
Факс услуги
Канцеларски принадлежности

Други услуги 
Резервация на маси в най-добрите ресторанти на Москва
Резервации на билети за театър, цирк и концерти в Москва
Наем на автомобили от всякакъв тип с персонален шофьор
Медицинска помощ

*Обявените "цени от" са ориентировъчни и подлежат на потвърждение.За потвърждение на актуални цени и наличие на места за конкретен период не се колебайте да се свържете с нас:

За контакти:
052 61 30 40
052 61 59 49
052 91 74 64
0879 078361
info@allrussia.euКарта на местността


Вижте по-голяма карта

ЗапитванеCopyright © 2010. Elitaire Ltd. - Всички права запазени - Created by: izberisi.com