Хотели

Салют

гр. Москва
Единична стая
Цена от : 95,00 eur

Център: 10.0 км.
Метро: 0.0 км.
Двойна стая:
Цена от 112,00 eur

ЖП Гара: 11.0 км.
Летище: 15.0 км.
Резервирай

Местоположение
Хотелът е построен специално за Олимпийските игри през 1980 година. Вътрешната му архитектура отговаря на международните стандарти. Хотелът има добра транспартна връзка с летище Шереметево и летище Домодедово. Най-близо е летище Внуково - 15 км. Предлага широк набор от услуги за своите гости, независимо от целта на тяхното пътуване. Бизнесмените и туристите ще открият този хотел като много гостоприемен и удобен.

Адрес
 
158, Ленински проспект, Москва, 119571, Русия

Метростанция
Юго-Западная

Настаняване
 
Хотелът предлага 1091 стаи. Всички те са оборудвани с удобни мебели, сателитна телевизия, свободен интернет достъп и електронно заключване.
Стаите бизнес клас, студията и апартаментите са с сешоари и хладилници.
Студията и апартаментите са климатизирани. Във всяка стая има телефон, хладилник и телевизор.

Специфика 
Добро съотношение качество-цена, лесен достъп, комфортни стаи, вежлив персонал.

Инфраструктура
 
Хотел Салют предлага няколко бара и ресторанти, където гостите могат да си поръчат вкусна вечеря и да прекарат приятно времето си, наслаждавайки се на изискана кухня, отлично кафе, леки закуски и десерти. На територията има общо 6 ресторанта, в които се предлага руска, италианска, ориенталска и европейска кухня.
Ресторант “Пикант” - италианска кухня
Ресторант “Воаяж”  - европейска и руска кухня
Ресторант “Салют” - европейска кухня
Ресторант “Империал Хол” - китайска кухня
Ресторант “Сайцен” - японска кухня
Ресторант ”Старият Пекин"
На първия етаж в хотела има Лоби бар, който работи денонощно. Барът е оборудван с плазмени телевизори и посетителите могат да наблюдават футболни мачове, музикални канали и развлекателни предавания и филми. На територията на хотела има фитнес център "Спортланд" и салон за красота "Авиньон".

Бизнес услуги
 
Хотел Салют предлага широки възможности са водене на преговори, провеждане на презентации, семинари, конференции и обучения с теобходимите зали и оборудване. Конферетните зали са 2, а освен тях има няколко по-малки зали за срещи. Синята конферентна зала е с обща площ 310 км.м и има 327 места с писалища. Има подиум с президиум, голям екран с мултимедиен проектор, озвучаване и компютърна конфигурация.
Червената конферентна зала е със същата площ и седящи места до 200 човека. Тази зала е подходяща както за делови мероприятия, така и за фуршети и коктейли. Тя също, като и първата е оборудвана с всички необходими технически средства. В бизнес центъра на хотела има две малки зали с по 40 кв.м площ удобни за провеждане на бизнес срещи за не повече от 15 участника, а също така и още две зали за по 70 души.

Други услуги 
Сауна
Интернет зала
Безжичен интернет (4–22 етажи)
Стая за багаж
Медицински пункт

*Обявените "цени от" са ориентировъчни и подлежат на потвърждение.За потвърждение на актуални цени и наличие на места за конкретен период не се колебайте да се свържете с нас:

За контакти:
052 61 30 40
052 61 59 49
052 91 74 64
0879 078361
info@allrussia.eu
Карта на местността


Вижте по-голяма карта

ЗапитванеCopyright © 2010. Elitaire Ltd. - Всички права запазени - Created by: izberisi.com!